Velkommen til kirkerne
i Frørup og Tårup

Tårup Kirke

Frørup og Tårup Kirker hører sammen i ét pastorat, hvilket betyder at kirkerne er fælles om præsten og det øvrige personale.

Hver af kirkerne har dog sit eget særpræg og administreres af et fælles menighedsråd.

Her på siden finder du alle informationer om Frørup og Tårup Kirker. Du kan selvfølgelig læse om de gudstjenester og aktiviteter, der foregår i kirkerne. Der er også praktisk hjælp til de kirkelige handlinger, og hvordan du kommer i kontakt med præsten og det øvrige personale og menighedsrådet.

Frørup Kirke

Nyborg Motetkor

Julekoncert med Nyborg Motetkor

den 3. december 2023 - 1. søndag i advent i Tårup kirke

Velkommen til stemningsfuld julekoncert med Nyborg Motetkor i Tårup kirke søndag 3. december kl. 16:00. Programmet vil bestå af folkekære melodier blandet med numre af mere specielt og originalt tilsnit. Der vil være klassiske julesange såvel som rytmiske numre. Koncerten er gratis.

Nyborg Motetkor har eksisteret siden 1981 og er et blandet kor med 30 sangere, fortrinsvis fra det Østfynske område. Nyborg Motetkor er et amatørkor
med høje ambitioner. Korets dirigent er Kristine Becker Lund som er uddannet operasangerinde fra Det Fynske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i København.

En stor del af korets virksomhed er centreret om danske salmer og sange, og koret har også dyrket rytmisk musik. Koret har været på koncertturnéer i Tyskland, Holland, Luxembourg, Østrig, Italien, Ungarn og Polen.

Legesyg og nærværende koncert med duoen Okholm/Krebs

Legesyg og nærværende koncert med duoen Okholm/Krebs

Frørup Kirke - 1. februar 2024 kl. 19:00

Vores organist Simon Krebs har denne aften inviteret en af sine gamle musikkollegaer til en aften indeholdende både gammelt og nyt musik indenfor det rytmiske repertoire. Søren Okholm og Simon Krebs kender hinanden fra deres fælles tid på Musikkonservatoriet og har spillet sammen i mange år. Hvert år ved juletid er de bl.a. en del af Julie Berthelsens band, der turnerer rundt i landet.

Søren er som sanger utrolig alsidig. Han bevæger sig ubesværet rundt i forskellige genrer som pop, rock, jazz, soul osv. og besidder en legesyg musikalitet, der gør at ikke to koncerter er ens. Han formår altid at komme ud over scenekanten og ind under huden på sit publikum med sin varme og indfølende stemme.